Lovak videóklipekhez, reklámfilmekhez

Ha reklámfilmhez vagy videókliphez lovat/lovakat és lovast keres, keressen bátran. Akár egy, akár több lóra (és lovasra) lenne szükség, jól idomított, megbízható lovakat tudunk adni. A forgatás ideje alatt természetesen nem csak a lovakat biztosítjuk, hanem szaktudásunkkal és sokéves rutinnal hozzájárulunk a forgatás zavartalan, zökkenőmentes lebonyolításához, időre történő befejezéséhez.

Az általunk nevelt lovak tudása kiemelkedő: Lovaink monotonitás tűrése rendkívül magas, egy adott helyzetben akár hosszú órákon át – a megfelelő irányítás mellett – képesek ugyanazokat a folyamatokat, mozgássorokat megismételni. Megbízhatóak, szelídek, ezért akár alacsonyabb szintű lovastudás esetén is bátran megülhetők, egyszerűbb helyzetekben nem feltétlenül szükséges dublőr alkalmazása.

Amikor a lovak és a filmezés együtt kerül megemlítésre, szinte mindenkinek a régi amerikai western filmek ugranak be elsőre. Ha közelebbi, magyarországi példát keresünk, akkor sem kell sokat keresgélni: A magyarországi filmgyártás során számos alkalommal találkozhattunk lovas jelenetekkel. Biztosan sokan emlékeznek még talán az egyik legemlékezetesebb, “A Tenkes kapitánya” c. filmre.

Lovak a videózásban és egyéb forgatási műfajokban

Reklámfilmekben, videóklipekben látványos és egyedi hatást lehet lovakkal elérni. Szépségük, harmonikus mozgásuk, természetes viselkedésük minden nézőben pozitív élményeket kelt. Egyre több esetben lehet lovakat látni akár háttérjelenetek szereplőjeként, de sokszor “főszereplője” is a ló az adott videóklipnek vagy remlámfilmnek.

A lovak bemutatásának - és reklámfilmben történő alkalmazásuknak - egyik legszebb példája az angol Lloyds Bank 2016-os reklámfilmje ( https://www.youtube.com/watch?v=qqxY7iLkbmc ), amely csodálatosan követi végig, hogy a lovak mennyire sokoldalú társai az embernek többszáz éve, egészen napjainkig – és a jövőben is.

Legutóbbi videóklipes munkánk "Barnabással" a "The Qualitons" forgatásán:

Lókiképzéssel, bemutatókkal kapcsolatban: