Lovastúra a Pilisben

Lovastúrák tavasztól őszig minden hétvégén.

Félnapos túra:
  • 3-4 óra időtartamú
  • Részvételi díj: 25.000 Ft.

Egynapos túra:
  • 6-8 óra időtartamú
  • Részvételi díj: 35.000 Ft.

Minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. A lovastúrák kiindulási pontja Szentendre felől kb. 15 perc autózással érhető el.


Alapszintű lovas tudás feltétel! A csoportok létszáma soha nem haladja meg az optimális 3-4 főt. Minden résztvevő számára tudásszintjének megfelelő lovat biztosítunk. A túra pontos útvonalát és sebességét minden esetben a résztvevők igényeihez igazítjuk.

Annak érdekében, hogy mindenkinek a lehető legteljesebb élményben legyen része, telefonos egyeztetés szükséges, hogy minden résztvevő a megfelelő lovon, biztonságban és kényelmesen vegyen részt a lovastúrán.

További információkért, részletekért érdeklődjön a 20 / 984 6047 telefonszámon. (Tisza Zoltán, hivatásos nemzetközi lovastúra vezető)

A lovastúrák helyszíne, útvonal

A Pilis hegység leggyönyörűbb és legvadregényesebb helyszíneire látogatunk el, ahol magunk mögött hagyhatjuk a mindennapi élet rohanását és a város zaját.

A túra során a következő helyszíneket érintjük:

Paprét, Vöröskő, Visegrádi Fellegvár, Mogyoróhegy, Apátkúti völgy, Dunapart-Visegrádi öböl.

Az  Apátkúti völgyben található Ördögmalom étteremnél pihenőt tartva megkóstolhatjuk a helyben fogott pisztrángból készített ízletes specialitásokat.

Lókiképzéssel, lovastúrákkal, bemutatókkal kapcsolatban: